نمایش خبر نمایش خبر

وقفه در کار بهتر از روی دادن حادثه است

وقفه در کار بهتر از روی دادن حادثه است


در جلسه مدیریت بحران شهرستان بافق عنوان شد:

 به گزارش خبرنگار هفته نامه افق کویر، جلسه مدیریت بحران شهرستان چهارشنبه گذشته در محل سالن اجتماعات فرمانداری بافق برگزار شد.
سیدمهدی طلایی مقدم فرماندار در ابتدای این جلسه ضمن خیرمقدم به مدعوین گفت: مهمترین معضلی که در بافق با آن روبرو هستیم بحث خشکسالی می باشد که طی چندین سال گذشته گریبانگیر کشور، استان و بسیار شدیدتر در شهرستان بافق شده است. افت شدید آب های زیرزمینی، مشکلات کشاورزان، دامداران و باغداران که به جد با آن مواجه هستند.
وی افزود: در فصل تابستان این مشکلات فزونی می یابد؛ وی اظهار امیدواری کرد در مدیریت بحران استان نگاه ویژه و خاص از باب اعتبارات ستاد حوادث داشته و به بافق کمک نمایند تا تسکینی باشد بر خسارت های وارده. برآورد خسارت ها هزار میلیاردی بوده، اما اعتبارات اختصاص یافته بسیار ناچیز می باشد. مباحث مهم دیگر حوادث جاده ای به ویژه در محور بافق به یزد هست. 45 کیلومتر هنوز یکطرفه بوده و تصادفات بسیار زیادی در این محور داریم.
فرماندار بافق عنوان نمود: سه راه «سه‌چاهون» و جاده جدیدی که از سمت زرند راه اندازی گردید از نقاط حادثه خیز می باشد و نیاز هست که بهسازی و مرمت گردد. در اعتبارات ملی پیش‌بینی انجام شده است. در خصوص بیمه منازل شهر و روستا در مدیریت بحران استان کار آغاز شده تا در شهرستان ها جمع‌بندی صورت گیرد. آمادگی داریم در این موضوع با مساعدت استان تمامی منازل شهر و روستا را در مقابل حوادث، بیمه نماییم.
وی افزود: انتظار داریم در خصوص بحث گاز، نظام مهندسی و شرکت خاص قوانین را محکم اجرا نمایند. کار به وقفه افتادن بهتر از روی دادن هر حادثه است. اتفاق ناگوار لذت تمام شیرینی را از بین خواهد برد.
در ادامه محمدجواد دهقانی کارشناس مدیریت بحران استان گفت: بخشی از حوادث نشأت گرفته از انسان است. هر ساله جمع‌بندی خسارت در استان صورت می گیرد. سالانه با توجه به حوادث روی داده بالغ بر یکهزار و پانصد میلیارد تومان در بخش‌های مختلف خسارت وارد می شود. عمده خسارت برگرفته از بحث خشکسالی می باشد. آلاینده ها چند سالی است که به عنوان مهمان ناخوانده استان را تحت تأثیر خود قرار داده و رقم آن بسیار بالا می باشد.
وی افزود: نقشه خطرپذیری درباره‌ی حوادث مختلف تهیه شده و اولویت حوادث در آن لحاظ می گردد. در مجموعه مدیریت بحران به دنبال طرح‌هایی هستیم که بیشتر سنخیت حوادثی دارند. بحث تأمین آب مردم در موارد اضطراری مدنظر است و برای تکمیل موضوع و طرح نیاز به تلاش مضاعفی هست. دهقانی بیان کرد: لازم است لیستی از ماشین آلات و تجهیزات ادارات شهرستان تهیه شود تا در مواقع ضروری بتوان به راحتی از آن استفاده نمود.
شایان ذکر است این جلسه با حضور فرماندار، معاون فرماندار، بخشدار، مهندس محمدی رییس ایمنی و بهداشت گاز، مهندس صفوی رییس امور هماهنگی شهرستان‌های شرکت گاز، مهندس نوح معظمی رییس ایمنی گاز و جمعی از مسئولین مربوطه شهرستان برگزار شد که برخی از مسئولین در محوریت بحران به ایراد سخنرانی پرداختند.
راضیه بیگی