نمایش خبر نمایش خبر

توصیه های کلیدی برای تربیت فرزندان در انجام تکالیف مدرسه

توصیه های کلیدی برای تربیت فرزندان در انجام تکالیف مدرسه



10-متاسفانه بسیاری از والدین از تاثیر بهره هوشی پایین فرزندشان بر توانایی پیشرفت تحصیلی شان اطلاع ندارند این گونه کودکان در آموختن مفاهیم جدید کُند هستند و همین باعث می شود برای فراگیری مفاهیم جدید چندین بار تکار وتمرین کنند شیوه کمک به چنین کودکانی در خانه متفاوت از شیوه کمک به کودکان معمولی است.
11-محیطی که تکلیف درآن انجام می شود باید تا حد ممکن آرام باشد و عوامل پرت کننده حواس در حداقل باشند اگر پدر ومادری هنگامی که کودک تکالیفش را انجام می دهد به تماشای تلویزیون بپردازد و از قضا این برنامه برای کودک جالب باشد تمرکز گرفتن برای او دشوار می شود همین طور والدین باید تا حد ممکن از تماس های تلفنی که باعث پرت شدن حواس کودک می شود اجتناب کنند.
12-اگر چه والدین باید انعطاف پذیر باشند با این همه اختصاص دادن زمانی برای انجام تکلیف کودک موثر وسودمند است.
13-بهتر است والدین به فصول سال توجه کنند و زمان تکالیف را مطابق با آب و هوای فصلی برنامه ریزی کنند در بعد از ظهرهای معتدل پائیز کودک علاقه دارد ابتدا بازی کند و سپس با دلگرمی بیشتر و روحیه بهتر تکالیفش  را انجام دهد و بر عکس
در روزهای سرد زمستان اگر قرار است کودک تلویزیون تماشا کند ابتدا باید تکالیفش را انجام دهد.
14-والدین باید به تکالیف کودک علاقه و رغبت صادقانه نشان دهند اگر مجبورند ساعتی را کنار کودک بنشینند نباید این طور تلقی شود که کودک آن ها را از سایر کارهای خود بازداشته یا به پدر و مادر خود تحمیل شده است.
15-وقتی کودک مجبور به انجام تکالیفش است والدین نباید از کودک سوال کنند و یا او را به دنبال کاری بفرستند.
16-اظهار نظر والدین کودک، نسبت به معلم ومدرسه بر نظر کودک نسبت به انجام تکالیفش تاثیر می گذارداگر پدر ومادر بر حسب عادت، مدرسه کودک را دائماً بر باد انتقاد بگیرد و معلم کودک را بی ارزش و نالایق جلوه دهد کودک از نحوه برخورد آن ها نتایج آشکاری خواهد گرفت. والدین باید مقام معلم را با ارزش دانسته و از نظرات او مبنی براینکه تکالیف خانه باید با احساس مسئولیت انجام شود حمایت کنند.            

    پروین فضائلی