نمایش خبر نمایش خبر

60 درصد از اعتبارات بیمارستان 96 تختخوابی بافق از بخش خیری تأمین می‌شود

60 درصد از اعتبارات بیمارستان 96 تختخوابی بافق از بخش خیری تأمین می‌شود



اکرم عباسی- راضیه بیکی | دکتر محمدحسین زارع مدیر درمان دانشگاه علوم پزشکی یزد  در حاشیه کلنگ زنی بیمارستان 96 تختخوابی طی گفتگویی به پرسشهای مطرح شده از سوی هفته نامه افق کویر پاسخ داد:
افق کویر هدف از سفر به بافق چه بوده است؟
 بازدید از بیمارستان ولیعصر(عج) بافق و بررسی مشکلات پزشکان و پرستاران و همچنین شرکت در مراسم کلنگ زنی بیمارستان 96 تخت خوابی شهرستان بافق.
افق کویر  چه مدت طول می کشد تا این بیمارستان به بهره برداری برسد؟ 
بستگی به بودجه ای که قسمت خیری قرار شده است آن را پرداخت کند دارد. نزدیک به 60 درصد اعتبار را در توافقات انجام گرفته قرار شده،  قسمت خیری و اکرم عباسی- راضیه بیکی | دکتر محمدحسین زارع مدیر درمان دانشگاه علوم پزشکی یزد  در حاشیه کلنگ زنی بیمارستان 96 تختخوابی طی گفتگویی به پرسشهای مطرح شده از سوی هفته نامه افق کویر پاسخ داد:
افق کویر هدف از سفر به بافق چه بوده است؟
 بازدید از بیمارستان ولیعصر(عج) بافق و بررسی مشکلات پزشکان و پرستاران و همچنین شرکت در مراسم کلنگ زنی بیمارستان 96 تخت خوابی شهرستان بافق.
افق کویر  چه مدت طول می کشد تا این بیمارستان به بهره برداری برسد؟ 
بستگی به بودجه ای که قسمت خیری قرار شده است آن را پرداخت کند دارد. نزدیک به 60 درصد اعتبار را در توافقات انجام گرفته قرار شده،  قسمت خیری و خارج از سیستم دانشگاه علوم پزشکی و با کمک سنگ آهن مرکزی بافق تأمین شود و 40 درصد باقیمانده را بودجه‌های وزرات بهداشت تأمین کند. 
افق کویر  آیا اختصاص این بودجه ها قطعی شده است؟ 
نقشه های وزارت بهداشت آماده شده با پیمانکار قرارداد منعقد گردیده، 2 میلیارد بودجه تخصیص داده شده و برای سال جاری هم 2 میلیارد بودجه برای آن اختصاص داده می شود. 
افق کویر  آیا خیرینی که قرار هست کمک کنند مشخص هستند؟
 دکترافشاری در پاسخ به این پرسش گفت: این خیرین عبارتند از شرکت سنگ آهن مرکزی، صندوق بازنشستگی فولاد و شرکتهای خصوصی که هماهنگی و محوریت برنامه بر عهده فرمانداری شهرستان هست. ممکن هست سرعت کار کم و زیاد شود، ولی انشاء ا... ساخت پروژه متوقف نمی شود. متوسط طول مدت ساخت طرح های دانشگاه 5/4 تا 5 سال است و مدت زمانی که برای این طرح پیش بینی شده با توجه به حجم کار که 11700 متر زیر بنا هست و امکانات منطقه بین 4 تا 5 سال هست. 
فق کویر چرا پزشک سونوگرافی هفته ای یکبار بیشتر به بافق نمی آید؟ و 30 بیمار بیشتر ویزیت نمی کند؟ 
امسال وزرات بهداشت 2 متخصص سونوگرافی اختصاص داده است این دو متخصص زن هستند به هر دو نفر ابلاغ زدیم برای شهرستان بافق؛ برای هیج شهرستانی در یزد دو  متخصص ابلاغ زده نشده است. اولاً برای اینکه به بافق نیایند 8 ماه ما را معطل کردند، ولی ما هم کوتاه نیامدیم و گفتیم اولین اولویت سونوگرافی استان یزد شهرستان بافق می باشد. این دو خانم دکتر بالأخره حاضر شدند به بافق بیایند قرار شد چند روز از هفته را یکی از پزشکها و چند روز ديگر هفته را یکی دیگر از پزشکها بیایند، متأسفانه برای این دو پزشک مشکلات  بارداری پیش آمد .
وی افزود: در کنار آن با "رزیدنتها" و گروه رادیو لوژی توافق کردیم که چه آن خانم دکترها بیایند و چه نیایند گروه رادیولوژی و سونوگرافی دانشگاه توسط متخصصین بیمارستان را پوشش دهند؛ البته شهرهای دیگر استان در مورد سونوگرافی وضعیت خیلی بهتر از این را ندارد. 
فق کویر  با توجه به این که دستگاه سی تی اسکن خریداری و نصب شده است، ولی هنوز شروع به کار نکرده است علت چیست؟ 
دکتر افشاری در پاسخ گفت: برای آموزش دستگاه سی تی اسکن قرار بود یک نفر را بفرستند، ولی متأسفانه فردی که مسئول آموزش این شرکت دستگاه بود یک اتفاق ناگهانی برای وی پیش می آید و فوت می کند، قول دادند که یک نفر دیگر را برای آموزش بفرستند و انشاء ا.. این دستگاه خرداد ماه راه اندازي مي شود. 
فق کویر دستگاه رادیولوژی بیش از ده روز است که خراب شده در صورتی که دستگاه قدیمی مشکلی نداشته و به خاطر اینکه دستگاه سی تی اسکن را نصب کنند آن دستگاه قدیمی را داخل انبار گذاشتند در این خصوص توضیحاتی ارائه دهید؟
 به غیر از آن دستگاه، دو دستگاه رادیولوژی داریم و همه مریض ها عکس از آنها گرفته می شود برای رفع نقص دستگاه طی دو مرحله کارشناس به بافق فرستادند، ولی عیب دستگاه مشص نشد تا اینکه دستگاه را به شرکت سازنده فرستادند و عیب آن را برطرف کردند.  
فق کویر چرا در طرح تحول سلامت متخصص ها 10 الی 15 بیمار بیشتر ویزیت نمی کنند و چرا محدودیت قائل می شوند؟ 
در طرح تحول سلامت بسته های متعددی داریم. یکی از بسته‌ها بسته ماندگاری هست حضور پزشک در شهرستانهای الف مثل ابرکوه، بافق و خاتم به ازای حضور در شهرستان به آنها حق اقامت می دهد؛ یعنی شهرستانهایی را که فاصله آنها دور هست و شهرستانهایی که پزشک خیلی تمایلی به ماندن در آن ندارد این امتیاز به آنها داده مي شود و در بیمارستان هایی که بالای 96 تخت خوابی مقیمی پیشنهاد شده و در بقیه بیمارستانها پزشکان اگر مطب نداشته باشند و کامل در اختیار بیمارستان باشند، صبح و عصر و بیماری را 8 دقیقه ویزیت نمایند به ازای معادلی که بیمه پول پرداخت مي كند. وزارت بهداشت هم پول به پزشکان می‌دهد. این طرح هم برای بیماران و هم برای پزشکان سود دارد. 
فق کویر  با توجه صحبتهای شما بیشتر مسائل به عاملی که باید به شهرستان بیاید؛ یعنی پزشک متخصص بومی گردد آیا با آموزش و پرورش هماهنگ شده است که دانش آموزان را به سمت چه رشته هایی سوق دهند؟
 طرحی در وزارت بهداشت اخیراً مطرح شده در حال رایزنی هست که در طرح های مناطق محروم اولاً متخصصی که پرورش می یابد بومی می باشد و دیگر اینکه چه تخصص هایی را در چه مناطقی نیاز داریم تا برنامه ریزی در این راستا صورت گیرد نیازهای کل استان را برآورد کردیم و به معاونت آموزشی وزارت بهداشت و درمان فرستادیم تا براساس این نیازها برنامه ریزی شود.